fbpx

Psykoterapeut (3. år)

Fokus på parforhold og relationer

3. år på vores psykoterapeutuddannelse har fokus på parforhold og relationer.

Her kommer du i dybden med sociale relationer, parforhold, seksualitet, kommunikation, konflikthåndtering, livskriser og tilknytningsmønstre.

Næste holdstart: 21. november 2019

Parforhold i år 2017

Parforholdet har trænge kår i disse år og skal vi opnår succes i parforholdet, er det nødvendigt at danne forholdet på et dybere plan, hvor det er følelser, værdier som skal være de største spillere på banen. Det kræver bevidsthed at kunne være autentisk og samtidig sætte sin partner fri til at være sig.

Når vi er i kontakt med vores essens og vores parter ligeledes er, så er det forbundet med en stor grad af frihed, og der er et stort ønske om at vores partner trives. På dette niveau handler det mest om at være og at give, hvor begge parter syntes det at modtage, og det at give bliver et og samme. At være på dette niveau kræver dog, at vi har sluppet en grundlæggende frygt i livet, og er bevidst om vores værdier og vores primære faldgrupper og mønstre.

Kontroldramaerne skal slippes, og man skal være stærk i at tage sit fulde ansvar for både kontakt og samvær.

 

Det lærer du

Du kommer til at arbejde med både bevidsthed, og med kroppen gennem kropsterapi. Du kommer hele vejen rundt omkring parforholdets triade og de spil og dramaer, der udspilles samt de forskellige kollisioner/konstallationer som opstå i parforhold. Det som binder parforhold sammen er følelser, og en stor del af disse følelser er forbundet til kærlige følelser samt seksualiteten og dens mange ansigter og dynamikker, som skal sættes fri, når et parforhold skal være langtidsholdbar.

Metode på uddannelsen

Der vil være masser af læring gennem træning, øvelser i fordybelse og skærpelse af sanser og bevidsthed, således at de studerende får et dybereliggende fundament under den primære ego-baserede personlighed. Således at de studerende skærper deres bevidsthed, og får et klarere menneske- og livssyn og en forståelse for samspillet mellem krop, sind og ånd, samt de forskellige bevidsthedsniveauer.

Der vil være læring i kommunikationsfærdigheder, konflikthåndtering, seksualitet og de underliggende teorier som gestaltterapi, eksistentiel psykologi, udviklingspsykologi og ligeledes vil der arbejdes med familieopstilling.
Du får massiv træning som terapeut både på uddannelsen og i træningsgrupper med klienter.

Kontakt os

Send os en besked her