fbpx

Essens Psykoterapeut (4 år)

Psykoterapeut uddannelsen

Godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Vores psykoterapeutuddannelse består af 4 år, som er bygget op således:

  1. år: Humanistisk Grunduddannelse
  2. år: Coach & Mentor
  3. år: Psykoterapeut
  4. år: Psykoterapeut

 

Information om 4. år: Psykoterapeut uddannelse

På fjerde året handler det om psykoterapi gennem Gestaltterapi, eksistentiel terapi, psykopatologi, de store eksistentielle spørgsmål i livet, personlighedsforstyrrelser, etik og morale, sorg og krise.

Næste holdstart: 21. november 2019

Temaer

Der vil være temaer som misbrug, afhængighed, tab, liv/død, samhørighed/isolation, fri vilje/skæbne, og fra den eksistentielle psykologi vil der være temaer som død, meningsløshed, isolation og frihed.
Du kommer til at arbejde i dybden med ubevidste resurser, og igen som på det forgående år vil Bert Hellingers fænomelogiske opstillingsmetoder, udforskes og implementeres som terapeutisk metode. Desuden vil Essens Instituttets Voice Mapping blive et stærkt supplerende værktøj til opstillingsmetoden.

Metoder på uddannelsen

Der vil være masser af kreative terapeutiske metoder, bla. tegne- og maleterapi, samt intuitiv terapi, og netop i dette kreative åbnes der op for mulighedernes rum, som et stærkt felt at arbejde i med klienter.
Der vil ligeledes være en del læren om psykopatologi og sygdomslære, samt klient håndtering.

Du kommer rig mulighed for at træne dine terapeutfærdigheder, både på uddannelsen og i træningsgrupper med klienter.

 

Godkendt uddannelse

Uddannelsen vil være godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, og iøvrigt følge Dansk Psykoterapeutforenings retningslinjer.

Kontakt os

Send os en besked her