fbpx
Mads Vang Christensenexam. gestaltterapeut, psyko- og parterapeut, forfatter, founder og udviklingsleder

Mads har haft virke som privatpraktiserende psykoterapeut og udviklingskonsulent, coach og træner for virksomheder og det offentlige siden 1996, samt har en del års ledererfaring bag sig.

  • Uddannet Gestaltterapeut på Nordisk Gestalt Institut.
  • Videreuddannet indenfor management, HRD, samt NLP, Coaching og kommunikation bl.a. hos Matthew Tierney (USA), Tad James (USA), Robert McDonald (USA), Paul McKenna & Michael Breen (GB)

 

Mads har brugt mange års studier på gamle åndelige traditioner/ filosofi, navnlig Buddhisme og Zenbuddhisme – samt på at forene Østlig Filosofi med Vestlig Psykologi (Eksistentialisme) til et praktisk anvendeligt livssyn. Dette livssyn er blevet yderligere forædlet gennem Psykoterapi, Parterapi, gennem erhvervslivet som Human Resources Manager, til Offentlige Institutioner med at være medudvikler af ”Det Rummelige Arbejdsmarked”, til at socialisere unge kriminelle misbruger og få dem i gang med arbejde med en sundere livsstil og tilgang til livet.

I dag driver Mads Essens Instituttet sammen med sin partner Inge Hülsen. Sammen har de også deres terapeutiske praksis på Frederiksberg.

Mads skriver desuden også på sin blog: Mads Vang Christensen

Kontakt os

Send os en besked her

Inge Hülsen