fbpx
Inge HülsenPsyko- og parterapeut, founder og administrator

Inge har beskæftiget sig med mennesker og deres udvikling gennem de sidste 20 år. Hendes liv har altid været i kreative processer. Hun har undervist under diverse oplysningsforbund, været værkstedsleder på en produktionsskole, samt været underviser på en efterskole i mange år hvoraf to af dem var som forstander. At være kontaktperson for elever og deres forældre, sagsbehandlere og psykologer var hverdagskost.

I det kreative og kunstneriske har hun arbejdet med diverse kunstformer og kunstterapi, sidst har hun arbejdet med fotografiet som udtryksform.

Mere viden om mennesker og sig selv, opnåede hun ved at gå den terapeutiske og udviklingsmæssige vej via Nordisk Gestalt Institut. Sidenhen har hun videreuddannet sig til Parterapeut ved Institut i København og ved Kognitive Psykolog Kristian E. Andersen.

Inges virke er i dag: Parterapeut, individuel terapeut, foredragsholder, underviser, gruppe- og kursusleder. Hun afholder trivselssamtaler og meditation til forebyggelse af stress på arbejdspladser.

Inge er nærværende og engageret. Med sin empati og ikke-dømmende kommunikation møder hun alle mennesker med respekt og ligeværdighed.

Kontakt os

Send os en besked her

Mads Vang ChristensenAnne Mette Jensen