fbpx
Annette Klausen BengtssonForfatter, coach og underviser

Annette kommer fra Erhvervslivet, er uddannet inden for spedition og logistik, og har været logistikchef og sidenhen uddannet indenfor NLP Master Practitioner, og NLP Master Trained Coach.

Annette mestrer Coaching i alle discipliner og derfor er hun også ansvarlig for coach året. Annette er skrap, fordi hun er dedikeret og med basisåret på bagsmækken og hende som primær lærer, på andet året som også er coach året, så levere hun landets stærkeste coach uddannelse og det forpligter.

Annette har travlt i sit virke som konsulent, Coach og foredragsholder og med hendes bog “At lede opad”, er hun benyttet både på universiteterne, i store og mellemstore organisationer samt kommunale institutioner. Hun har fingeren på pulsen, og har en kæmpe værktøjskasse som hun har samlet gennem hendes professionelle liv, hvor hun har været selvstændig siden 2007 samt fra et hav af kurser indenfor psykologi og ledelse.

Annette underviser med hjertet, og bruger sig selv og sine erfaringer på godt og ondt ind i undervisningen, alt hvad det kræver, bringer Annette i spil.

Kontakt os

Send os en besked her

Frank DeelaAnne Gramkow