fbpx
Anne Mette JensenExam. Gestaltterapeut, uddannelsesleder, studievejleder og intern eksaminator, individual-, par- og gruppeterapeut

Anne Mette er eksamineret psykoterapeut fra Nordisk Gestalt Institut, som er et anerkendt og certificeret dansk institut, og efteruddannet af blandt andre Lars Muhl og cand.psyk og gestaltterapeut Jørgen Groth.

Herudover er Anne Mette uddannet grafisk designer fra blandt andet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (den Grafiske Højskole) og Designskolen, og har mere end 20 års erfaring i erhvervslivet som leder, selvstændig og virksomhedsejer.

Anne Mette er privatpraktiserende psykoterapeut og arbejder med individuelle klienter, par og grupper. Har undervist psykoterapistuderende i grupper på Nordisk Gestalt Institut i en årrække, og har gruppeforløb for misbrugere. Desuden beskæftiger Anne Mette sig med virksomheders ledelses- og medarbejdertrivsel.

“Grundlæggende er mit livssyn holistisk. At vi er forbundet med hinanden på en nogle gange uforklarlig måde. Og at vi herefter endda er forbundet med noget større end os. Jeg hylder, at vi møder hinanden med respekt og ikke er fordømmende, og holder os nysgerrige. Også når det kan være svært og livet – som også i mit tilfælde – byder på svigt, afhængighed, svigt, angst og stress.”

Kontakt os

Send os en besked her

Frank Deela