fbpx
Anne GramkowCensor, exam. gestaltterapeut, medlem af pyskoterapeutforeningen. Læge i 1998 med efterfølgende diplomuddannelse i Pharmaceutical medicine fra England cand.pæd.psyk. - udviklingspsykologi modul 1, leder med lederuddannelse fra Learn to Lead, underviser årligt i Lægemiddelindustriforeningen, underviser i psykopatologi.
  Anne er uddannet læge, og har siden færdiggørelsen af sin uddannelse arbejdet i medicinalindustrien, de sidste 6 år som leder. Har derudover en diplomuddannelse i Pharmaceutical medicine fra England og underviser i Lægemiddelindustriforeningen indenfor sit fagområde.
   
  Sideløbende med sin erhvervskarriere har Anne taget læst udviklingspsykologi på cand.pæd.psyk.-uddannelsen samt kommunikationsuddannelsen på RUC.
  Anne er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra Nordisk Gestalt Institut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
   
  “Jeg har gennem hele livet interesseret mig for psykologi og samspillet mellem mennesker. På uddannelsesmodulerne bidrager jeg med min erfaring fra erhvervslivet og min uddannelsesmæssige baggrund. Og i høj grad også med erfaringer fra mit privatliv med fire børn og livet som skilsmissefamilie. Tror på vigtigheden af bringe sig selv i spil, være nærværende og åben i kontakten med andre mennesker.”
  Kontakt os

  Send os en besked her

  Frank Deela