fbpx

Den Essentielle Praksis

For at kunne praktisere livets essens, må vi opgive stræben efter idealet, og søge i almenmenneskelige gøremål, vi må ændre vores holdning til vores eksistens.

Det handler om at være menneske, livet er her og nu, og ikke først i morgen.

Vi skal leve sanseligt mens vi laver mad, og når vi ordner hus og hjem.

Ligeledes handler det om at vi skal åbne op for samliv og sameksistens så vi ikke er isolerede som mennesker, men som de flokdyr vi er. Vi er afhængige af hinanden og vi er afhængige af kærlighed og oplevelser i livets mangfoldighed.

 

Opnå ro

Vi må praktisere ro for at opnå ro, vi må give vores venlige sind uden forbehold. Vi må sørge for at trække os tilbage, da vi ikke kan være i kontakt hele tiden med vores omgivelser. Vi skal fordøje mere end nogensinde, da vi lever i et brusende informations hav.

Vi bliver bedøvede og overloadet af ligegyldige informationer, og overflade samt sensationer fulde af frygt og mediespind.

Vi forsøger at have kontrol i stormvejr, men vi er magtesløse, da vi ikke har kontrol, end ikke over os selv.

 

Meditation

Meditation er en stærk metode til at komme i kontakt med det essentielle i os, det er her hvor alle de ydre manifestationer, figurer og former mister deres tag i vores bevidsthed. Det er ligesom havets bølger, krusninger og brusen det er uendeligt foranderligt, men under overfladen opstår der en dybere ro og gennemsigtighed.

Det er på den måde vi skal samles, først i os selv med fred i sindet, dernæst er vejen synlig og så kan vi samles i enheder og derigennem er det muligt at skabe den nødvendige forandring i vores samfund, lokalt og globalt.

Kontakt os

Send os en besked her

Essentielle Værdier