Mads: 2684 1084 Inge: 6018 4919 mads@cetu.dk / inge@cetu.dk

Underviserne

Founder and CEO_mg_0492-lille

Mads Vang Christensen f. 1965 Founder, CEO, forfatter, psykoterapeut & parterapeut.

Mads har haft virke som privatpraktiserende psykoterapeut og udviklingskonsulent, coach og træner for virksomheder og det offentlige siden 1996, samt har en del års ledererfaring bag sig.
Uddannet Gestaltterapeut på Nordisk Gestalt Institut.
Videreuddannet indenfor management, HRD, samt NLP, Coaching og kommunikation bl.a. hos Matthew Tierney (USA), Tad James (USA), Robert McDonald (USA), Paul McKenna & Michael Breen (GB).

Har brugt mange års studier på gamle åndelige traditioner/ filosofi, navnlig Buddhisme og Zenbuddhisme. Har brugt meget tid på at forene Østlig Filosofi med Vestlig Psykologi (Eksistentialisme) til et praktisk anvendeligt livssyn. Som er blevet yderligere forædlet gennem Psykoterapi, Parterapi, gennem erhvervslivet som Human Resources Manager, til Offentlige Institutioner med at være medudvikler af ”Det Rummelige Arbejdsmarked”, til at socialisere unge kriminelle misbruger og få dem i gang med arbejde med en sundere livsstil og tilgang til livet.
I dag driver Mads Essens Instituttet sammen med sin partner Inge Hülsen.  Sammen har de også deres terapeutisk praksis på Frederiksberg se her www.essens-terapi.dk
Mads skriver også på sin blog se her www.madsvangchristensen.dk 

 

Partner og kursusleder _mg_0463

Parterapeut Inge Hülsen, f. 1962

Inge har beskæftiget sig med mennesker og deres udvikling gennem de sidste 20 år. Hendes liv har altid været i kreative processer. undervist under diverse oplysningsforbund, og været værkstedsleder på en produktionsskole, samt været underviser på en efterskole i mange år hvoraf to af dem var som forstander. At være kontaktperson for elever og deres  forældre, sagsbehandlere og psykologer var hverdagskost.
I det kreative og kunstneriske har hun arbejdet med diverse kunstformer og kunstterapi, sidst har hun arbejdet med fotografiet som udtryksform.
Mere viden om mennesker og sig selv, opnåede hun ved at gå den terapeutiske og udviklingsmæssige vej via Nordisk Gestalt Institut. Sidenhen har hun videreuddannet mig til Parterapeut ved Institut i København og ved Kognitive Psykolog Kristian E. Andersen.

Inges virke er i dag: parterapeut, individuel terapeut, foredragsholder, underviser, gruppe- og kursusleder. Hun afholder trivselssamtaler og meditation til forebyggelse af stress på arbejdspladser.
Inge er nærværende og engageret. Med sin empati og ikke-dømmende kommunikation møder hun alle mennesker med respekt og ligeværdighed.

 

Underviser og uddannelsesleder_mg_0404-lille

Gestaltterapeut og parterapeut Anne Mette Jensen, født 1967

Anne Mette er eksamineret psykoterapeut fra Nordisk Gestalt Institut, som er et anerkendt og certificeret dansk institut, og efteruddannet af blandt andre Lars Muhl og cand.psyk og gestaltterapeut Jørgen Groth.

Herudover er Anne Mette uddannet grafisk designer fra blandt andet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (den Grafiske Højskole) og Designskolen, og har mere end 20 års erfaring i erhvervslivet som leder, selvstændig og virksomhedsejer.

Anne Mette er privatpraktiserende psykoterapeut og arbejder med individuelle klienter, par og grupper. Har undervist psykoterapistuderende i grupper på Nordisk Gestalt Institut i en årrække, og har gruppeforløb for misbrugere. Desuden beskæftiger Anne Mette sig med virksomheders ledelses- og medarbejdertrivsel.

“Grundlæggende er mit livssyn holistisk. At vi er forbundet med hinanden på en nogle gange uforklarlig måde. Og at vi herefter endda er forbundet med noget større end os.

Jeg hylder, at vi møder hinanden med respekt og ikke er fordømmende, og holder os nysgerrige. Også når det kan være svært og livet – som også i mit tilfælde – byder på svigt, afhængighed, svigt, angst og stress.

Underviser

Frank Deela, gestaltterapeut, født 1958

Frank Deela er uddannet møbelsnedker, socialpædagog og gestaltterapeut. Arbejder dagligt i egne virksomheder, henholdsvis som leder i ‘Fremtiden Nord Syd’, stiftet i 2002, som er et socialpædagogisk projekt, der støtter medmennesker med diagnoser, eller som på anden måde er udfordret i livet. Derudover arbejder Frank Deela som behandler i ‘Gydevang Dagbehandling’, som han var medstifter af i 2012. Gydevang Dagbehandling er en behandling for stofmisbrugere, alkoholikere, ludomaner mm. Privat er Frank Deela far til tre børn og har gennemlevet to skilsmisser.

“Arbejdet med temaet: Hvor længe skal oplevelser fra vores opvækst bestemme, hvordan vi skal agere i vores liv?” har høj prioritet i mit virke.
Frank Deela er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Underviser og ansvarlig for Coachuddannelsen annette2

Coach og forfatter Annette Klausen Bengtsson f. 1973

Annette kommer fra Erhvervslivet, er uddannet inden for spedition og logistik, og har været logistikchef og sidenhen uddannet indenfor NLP Master Practitioner, og NLP Master Trained Coach. Annette mestre Coaching i alle discipliner og derfor er hun også ansvarlig for coach året. Annette er skrap, fordi hun er dedikeret og med basisåret på bagsmækken og hende som primær lærer, på andet året som også er coach året, så levere hun landets stærkeste coach uddannelse og det forpligter.
Annette har travlt i sit virke som konsulent, Coach og foredragsholder og med hendes bog “At lede opad”, er hun benyttet både på universiteterne, i store og mellemstore organisationer samt kommunale institutioner. Hun har fingeren på pulsen, og har en kæmpe værktøjskasse som hun har samlet gennem hendes professionelle liv, hvor hun har været selvstændig siden 2007 samt fra et hav af kurser indenfor psykologi og ledelse.
Annette underviser med hjertet, og bruger sig selv og sine erfaringer på godt og ondt ind i undervisningen, alt hvad det kræver, bringer Annette i spil.

Underviser og mg-0365-lille
teoretisk formidler af blandt andet psykopatologi

Læge, gestaltterapeut Anne Gramkow, født 1968

Anne er uddannet læge, og har siden færdiggørelsen af sin uddannelse arbejdet i medicinalindustrien, de sidste 5 år som leder. Har derudover en diplomuddannelse i Pharmaceutical medicine fra England og underviser i Lægemiddelindustriforeningen indenfor sit fagområde. Sideløbende med sin erhvervskarriere har Anne taget læst udviklingspsykologi på cand.pæd.psyk.-uddannelsen samt 1Ž2 på kommunikationsuddannelsen på RUC.

Oveni disse er Anne uddannet og eksamineret psykoterapeut fra Nordisk Gestalt Institut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

“Jeg har gennem hele livet interesseret mig for psykologi og samspillet mellem mennesker. På uddannelsesmodulerne bidrager jeg med min erfaring fra erhvervslivet og min uddannelsesmæssige baggrund.

Og i høj grad også med erfaringer fra mit privatliv med fire børn og livet som skilsmissefamilie. Tror på vigtigheden af bringe sig selv i spil, være nærværende og åben i kontakten med andre mennesker.”

Underviser 

Tomas Friis, Mande- og Par-terapeut, Coach og Mandegruppeleder, Født 1964.

Tomas er uddannet i detailhandlen og derefter Cand.Merc. og har arbejdet som konsulent og leder med organisations- leder- og proces-udvikling i godt 15 år, især i den finansielle sektor. Tomas efterfølgende uddannet Par- og psykoterapeut, og dertil ID-LifeCoach og ID-Mentor fra ID Academy.

Jeg beskæftiger mig med relationer, seksualitet, kærestecoaching og ikke mindst med maskulinitet og manderoller. Det handler både om krise, om at være faret vild i livet og om “bare” at ville dybere, længere, videre.

Jeg tror på, at selverkendelse, selvansvarlighed, ærlighed og evnen til at være i kontakt – både med sig selv og andre – er nøglen til at få et rigt og reelt tilfredsstillende liv – med sig selv, i parforholdet, seksuelt og i forbindelse med karrieren – overalt hvor man lever sit liv.

Privat er jeg far til fire, gift med Betina og bosiddende i Hornsherred på kanten af fjorden.