Mads: 2684 1084 Inge: 6018 4919 mads@cetu.dk / inge@cetu.dk

Essens Coach uddannelse

Essens coaching

Fundamentet og arbejdsfeltet for en Essens Coach er det hele menneske.
Det være sig; Personlig udvikling eller parforholdet, medarbejderen, lederen og virksomheden der ønsker forandring og bevidsthed om at skabe optimalt livskvalitet 360° rundt.

Få fat i livet samt dine faglige og personlige potentialer gennem en Coachuddannelse.

Vores coachuddannelse adskiller sig væsentligt fra andre eksisterende coachuddannelser.
Det gør den fordi at den tager lidt længere tid, da det er ca halvandet år,
to studieår, som svarer til de 2 første år på vores psykoterapeutuddannelse. Det betyder at vores coachuddannelse stikker dybere på det følelsesmæssige og psykologiske plan, modsat det mentale plan, som er det felt coaches arbejder ud fra.
Det gør vi fordi, at vi mener at inden vi arbejder med andre, skal vi kende os selv, og vi skal gerne have en større bevidsthed og dybere menneskelig forståelse, da vi ikke kan hjælpe et menneske, fra samme mentale niveau hvor problemet er skabt.
Det andet som adskillers os væsentligt for andre uddannelser, er at vores uddannelse er bygget op omkring internater af 4 dage. Det betyder at udbyttet af undervisningen bliver meget mere intens og integreret, end på almindelige kursusdage, hvor sindet er fyldt med dagligdagens gøremål og pligter og der er et presset liv efter endt kursusdag.
På vores kursusejendom i Vig, kommer vi gennem internater væk fra det daglige trummerum, ned i gear og ind en større fordybelse.
Vi lærer bedst med vores krop og den følelsesmæssige intelligens. Og det at bo og leve sammen og lave mad sammen, skærper den sociale intelligens og det er i sidste ende den, vi opnår medfølelse og indsigt i andre mennesker. Vi bruger skoven, vandet og naturen omkring os, til at forstærke den nødvendige ro og fordybelse som er nødvendig for at opnå en større bevidsthed.

Desuden skiller vores uddannelse også fra i og med at vi arbejder ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv, først og  fremmest et personligt lederskab og dernæst et professionelt lederskab.

Endeligt så arbejder vi med vores egne psykologiske modeller som vi har udviklet til coaching, ledelse, kommunikation, bevidsthed, intelligens og essens psykologi. 

Første år er et udviklingsår hvor du får styr på dig selv, dit liv, dine undgåelser, forsvarsmekanismer, så du får et dybt kendskab til hvad der skal til for at komme forbi modstande og begrænsningerne. Fordi kan du ikke se dem i dig selv, så får du ikke fat i dem, når du skal arbejde med andre mennesker.
Andet år er her du får værktøjskassen og det professionelle lederskab, hvor du lære at coache og lede individuelt, parforhold, teams og hele organisationen. Herunder
Du kan læse mere om 2. år her           

Herunder kan du se en af Essens Instituttets modeller på youtube 

Hvad er det særlige ved  Essens coaching

 • Evnen til hele tiden at arbejde med det der er mest relevant for fokuspersonen.
 • Coachen arbejder 360° rundt hvilket betyder både med arbejdslivet, privatlivet såvel som personlige problemstillinger.
 • Coachen evner at arbejde med højere bevidsthed samt den nødvendige fordybelse og forankring, der skaber forandring.
 • Coachen arbejder både målfokuseret og i proces.
 • Coachen arbejder helhedsorienteret, det er det hele menneske som er grundfokus.
 • Coachen arbejder ud fra de ressourcer fokuspersonens har og sætter ind for at styrke de temaer der skal styrkes gennem udvikling.

Hvilke særlige kompetencer har en Essens coach

 • Længste Coach uddannelse, der sikrer at coachen kan sit håndværk
 • Coachen har været igennem et stærkt personligt udviklingsforløb,  som er en vigtig forudsætning for at kunne arbejde personligt
 • Coachen har stor livserfaring og har en stærk faglig baggrund som sikre en moden tilgang til livet.
 • Coachen har gennem sit eget personlige udviklingsforløb,  god indsigt i egne og andres mønstre, forsvarsmekanismer, psykologisk struktur og spil, undgåelse og holdninger, tabuer og værdier, hvilket gør at  fokuspersonen kan stå frit uden at vurderes og få prædikater på.
 • Coachen har en fagligt stærk ballast om nyeste forskning, gestaltteori, organisationsteori  og coachingteori.
 • God indsigt i og viden om kommunikationsteori, NLP og kommunikationsteknikker
 • Viden om og indsigt i gruppers dynamik og udvikling
 • Fokus på eksistentielle samt essentielle værdier, og det personlige lederskab.Praktiske oplysninger finder du her

Har du spørgsmål kan du ringe til Mads Vang Christensen på tlf. 26841084