fbpx

Meditation & Mindfulness

Guidet meditation, som gør dig fri af stress

Ren forkælelse for krop og sjæl.

Dette er en guidet meditation kun for dig, hvor du kommer forbi klinikken på Frederiksberg og får et pusterum fra din travle hverdag.

Tidsbestilling: Send en SMS eller ring til Inge på tlf. 60184919

Om meditation

Formålet med meditation er at få hjernen bragt i alfa tilstand. Når du er vågen og aktiv, vil dine hjernesvingninger ligge på 13-25 i sekundet. Det kaldes betatilstand. Når du sover, falder svingningerne til mellem 4 og 7 i sekundet kaldet teta tilstand. I alfa tilstand ligger svingningerne mellem 8 og 12 pr. sekund. Alfa tilstanden oplever du, når du er lige ved at falde i søvn, lige før du vågner, når du slapper af, eller når du mediterer.

Vi lever i en stresset verden, og vi har mere og mere brug for at koble vores sind fra og få sjælero.

Mange ryger ned med stress og brænder ud, vi er slet ikke støbt til at være aktive i vores sind på den måde vores samfund er sat sammen, pg det kan man afhjælpe med meditation.

Sådan foregår det

Til nærværende rolig musik og til min guidning, får du en pause fra det planlagte praktiske liv. Opnå ro og centrering af dig selv og dermed fornyet energi! Meditationen foregår siddende eller liggende.

Jeg snakker med dig inden meditationen går i gang. Jeg tager udgangspunkt i dit liv og dine eventuelle udfordringer, så meditationen altid er helt specifik møntet dig!

Dette er IKKE et hold, men er specielt kun for dig, altså ene tid. Ren forkælelse.

Det er for dig som ønsker ro i systemet og slippe tankemyldret.

 

Pris: kr. 400 pr. gang. Eller køb et klippekort med 10 klip til 3.200 kr.

Hvor: Dr. Priemesvej 2, 1854 Frederiksberg

Kontakt os

Send os en besked her