Mads: 2684 1084 Inge: 6018 4919 mads@cetu.dk / inge@cetu.dk

Træk stikket ud… vælg hinanden og tag en uge på

Retræte i det skønne Spanien

Retræten er en investering i livet og parforholdet. Skaber vi ikke rum for liv og samliv, kan vi gå hen og miste gnisten!
retraeteVi vil sætte fokus på glæde, rummelighed og ansvarlighed, som kan være med til at gøre jeres forhold til det, I måtte ønske; med mere glæde, liv, samvær og seksualitet.

Din respekt for dig selv og din partner vil blive større, og det samme vil nærværet i jeres forhold.

Retræten vil være uhøjtidelig, og sammen laver vi skøn mad og nyder samværet. Der vil være tid til tilbagetrækning og pauser til at nyde naturen, poolen, stranden og parforholdet.

Retræten foregår i etiske og trygge rammer, hvor forkælelse og nydelse er grundtonerne, dertil lethed og humor.

Måltiderne deles vi om at være med til at kreere.

Middagene gør vi lidt ekstra ud af, og vi nyder vin til maden.

Retræten afholdes i et naturskønt område i et lækkert spansk hus med eget soveværelse til alle par.

Rammerne er rolige, og med sol og varme er vores tempo nærværende og afstressende.

I det stemningsfulde hus og i haven og ved poolen er der mange muligheder for at trække sig tilbage og nyde tilværelsen.

Retræten afvikles således, at der er indlagt program om formiddagen, som omhandler Meditation, Mindfulness, foredrag og oplæg.

Eftermiddage er med afsæt i formiddagens tema. Derefter er der tid til evt. at besøge det lokale marked og andre seværdigheder eller bare dase i solen.

Aftnerne kan have en vekslen mellem egentid og fællestid. Alt efter behov tager vi stilling til, hvad der kunne være hyggeligt og interessant eller oplevelsesrigt. Byen skal måske opleves, og restauranter besøges, og nogle par foretrækker måske bare at være hånd i hånd i måneskin på terrassen.

Målgruppen

Målgruppen for denne tur er par i alderen ikke under 30, som ønsker fornyet inspiration til et mere nærværende og ansvarligt parforhold.

Dato: kommer

Sted: Spanien. Hvor præcist meddeles senere.

Pris:  5.000 kr. pr. person. (Retræten har ialt plads til 5 par)

ankomst lørdag er der indkvartering om formiddagen. Vi samles kl. 12.

Lørdag ugen efter er afrejsedag, vi skal være ude kl. 10. 

Prisen er incl. 7 overnatninger. Leje af fælles bil. Foredrag/Workshops + materialer + chauffør til og fra lufthavn.

Prisen er eksklusiv fly og forplejning.

Der påregnes til forplejning ca. 120 kr. om dagen per person.

Besøg af restauranter er for egen regning.

 

Forespørgsel til Inge 6018 4919 eller mail til inge@cetu.dk eller Mads 268410084

Retræten er en investering i livet og parforholdet. Skaber vi ikke rum for liv og samliv, kan vi gå hen og miste gnisten!
Vi vil sætte fokus på glæde, rummelighed og ansvarlighed, som kan være med til at gøre jeres forhold til det, I måtte ønske; med mere glæde, liv, samvær og seksualitet. Din respekt for dig selv og din partner vil blive større, og det samme vil nærværet i jeres forhold. Retræten vil være uhøjtidelig, og sammen laver vi skøn mad og nyder samværet. Der vil være tid til tilbagetrækning og pauser til at nyde naturen, poolen, stranden og parforholdet. Retræten foregår i etiske og trygge rammer, hvor forkælelse og nydelse er grundtonerne, dertil lethed og humor. Måltiderne deles vi om at være med til at kreere.