Mads: 2684 1084 Inge: 6018 4919 mads@cetu.dk / inge@cetu.dk

Få merit og udvid din coachuddannelse til Essens Psykoterapeut

NYHED! Få merit og udvid din coachuddannelse til Essens Psykoterapeut

Coach.dk og Essens Instituttet har etableret et favorabelt samarbejde, der giver dig mulighed for at udvide din coachuddannelse til Essens Psykoterapeut.

Aftalen omfatter, at du opnår merit og kan tage uddannelsen på færre år end de planlagte fire år, det ellers tager at blive godkendt psykoterapeut.

Ved at udvide din uddannelseskompetencer får du både større selvindsigt og bedre forståelse af dine klienters problemer og modstande. Du vil derfor kunne støtte bredere og opnå en større klientportefølge.

Dit personlige udbytte vil desuden være endnu større personligt lederskab.

Din merit afhænger af din coachgrunduddannelse og dit nuværende ståsted i livet

For dig har Essens Instituttet skræddersyet uddannelsen til psykoterapeut på to måder:

På baggrund af din nuværende coachuddannelse og hvad du iøvrigt har deltaget i af kurser, hvad du har tilegnet dig af viden og indsigter samt en god portion livserfaring, er der to slags meritter du kan komme ind under:

Merit på 1 år:
Bliv Essens psykoterapeut på 3 år.

Merit på 2 år:
Bliv Essens psykoterapeut på 2 år.

Læs mere her:

http://essens-instituttet.dk/psykoterapeut-uddannelse/

Begge Meritter kræver en samtale, hvor lederne af Essens Instituttet sammen med dig klarlægger, hvad der er bedst og mest givtigt for dig.

Uddannelsen foregår over syv moduler á fire dage fra torsdag til søndag, og rummer mere end 300 lektioner på Essens Instituttets kursusejendom i Odsherred. Alle moduler er internat.

Uddannelser vil være godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, og vi følger Dansk Psykoterapeutforenings retningslinjer.

Testamonials

Jeg valgte at tage et basisår på uddannelsen for at undersøge og arbejde med mit eget personlige stof. En væsentlig opgave for en behandler, og ikke noget der som en del af det akademiske psykologistudie.  Jeg fik så meget med mig. Foruden indsigt i mig selv på stort set alle vigtige livsområder, fik jeg så meget hands-on-træning i socialt liv, af at være på de intensive uddannelsesdage med min essensgruppe. Jeg kender nu dem – og de kender mig – til benet. Det har givet mig en styrke til at bevæge mig glad videre i livet, at jeg i den grad har følt mig både set, mødt og tilmed elsket. Jeg vil varmt anbefale en uddannelse på instituttet til dig, der gerne vil være et “rigtigt menneske”. Helt og hjerteligt og på godt og ondt.
Lykke Pia Jespersen, psykolog

Er selv startet på dette forløb, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er uden tvivl det bedste valg jeg har truffet i lang tid, om ikke nogensinde.
Simon Ravnløkke, virksomhedsejer. 1. årsstuderende på Essens Instituttet

“Essens coach og mentor uddannelsen er den mest livsbekræftende rejse man kan begive sig ud i. Meget intens undervisning hvor der er plads til alle og alle bliver hørt.
En meget praksis præget uddannelse hvor alle de teoretiske “formler” bliver ført ud i livet. Jeg kan kun give mine varmeste og allerstørste anbefalinger til denne uddannelse.
Alle, uden undtagelse, burde tage sig tid og råd til at give sig selv den største gave”
Maria Ramsdahl, uddannet coach & mentor, og nu på overbygningen til psykoterapeut på Essens Instituttet

“For mig har processen været et skridt i den retning jeg i mit liv har brug for at udvikles i. Jeg har ikke et eneste minut været i tvivl, om det var det rigtige at bruge tid og resourcer på. Jeg kan kun anbefale andre at gøre noget for deres videre vej i livet. Til gavn for dem selv og deres omgivelser”.
Kim, 2. årsstuderende på Essens Instituttet

Pris:

Coach.dk og Essens Instituttet tilbyder dig, der er uddannet coach, at kunne uddanne dig til psykoterapeut på særlige vilkår.

Hvert år indeholder syv moduler. Pris 31.000 kr. pr. år. Normalpris 33.000 kr.

Afgiften kan du enten betale som et engangsbeløb pr. år på 30.000,00 kr. Og altså yderligere opnå 1.000 kr i rabat pr år.

Du kan også betale pr måned: 3.100 kr. pr måned i alt 10 gange.

Du skal beregne udgifter til bøger og kost på hvert modul. Logi er inkluderet i prisen.

Praktisk information:
Holdstørrelse er min 8 deltagere og max 14 deltagere, tilstræbt ligeligt antal fordelt mellem mænd og kvinder.
På hvert modul vil der være to lærere. Du vil møde herudover gæstelærere afhængigt af modulets emne.
Eksamensafgifter er indeholdt i prisen.

Du kan læse mere om Essens Instituttets uddannelser på essens-instituttet.dk og endelig ringe til Mads Vang Christensen på 2684 1084, Inge Hülsen på 6018 4919 eller Anne Mette Jensen på 2726 6009.